Remezior Krack

Gå ner

Remezior Krack

Inlägg  Jonas i fre jul 11, 2014 11:30 am

På Colm ligger den mäktiga staden/fästet Remezior Krack som är kraftigt befäst och har ungefär 10 000 invånare vara en stor del är soldater. Det finns även gott om dvärgar i staden då Remezior Krack konstruerades och till stora delar byggdes av dvärgar. Exakt vad det kostade är okänt men för enorma summor skeppades dvärgiska hantverkare till ön Colm varpå de fick bygga ett av världens mest imponerande försvarsverk. Kan liknas vid en blandning av en mänsklig stad och ett dvärgafäste där fästet står för försvaret och staden för handel och boende.

Staden ligger nära havsbrynet och en del av fästet ligger till och med under havsytan. Man ville delvis försvara hamnen (dess vågbrytare och murar är andra exempel på dvärgahantverk) och dels ha en avsaltningsanläggning för att få färskvatten till garnisonen. Murar omgärdar hamnen och fästets kärntorn längst ut på klippan. Rakt under kärntornet finns en grottöppning som skyddar de största vapnen som Mundana någonsin skådat - de massiva projektilkastarna på Colm som bevakar havet åt alla håll. De ska kunna sänka skepp och sätta havet i brand.

Staden är en inofficiell provins till Caserion även om kurfurst Ghazarim själv snarare vill se den som självständig. Kanske finns en konflikt mellan kurfursten av Colm och ärkefursten?
avatar
Jonas
Admin

Antal inlägg : 331
Join date : 11-07-26
Age : 40
Ort : Grillby

Character sheet
Namn: Logan Murphy
Yrke: Spion
Styrka: 16

Användarens profil http://hell.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet