Nostalgi: RP Beskrivning Erich Teichmann

Gå ner

Nostalgi: RP Beskrivning Erich Teichmann

Inlägg  Taz i fre jul 29, 2011 10:37 pm

Kan det var Jonas T som la ner sådan energi på denna?


1996-01-06
Bakgrund till David Erikssons
rollperson Erich Teichmann


Erich även kallad Taz föddes 1963 i en förortsvilla norr om Hamburg. Han har mycket snälla föräldrar som hjälpte honom igenom grundskolan med mycket bra betyg. Under den senare hälften av grundskolan blev han kraftigt mobbad för att hans far idiotförklarades av myndigheterna 1976 och blev satt under sluten psykiatiskvård. Anledningen var enligt myndigheterna att han hade fått ett anfall och skjutit vilt omkring sig med en kpist under ett bröllop där Erichs syster giftes bort. Erich blev därefter en slagdocka för allas vrede över att hans pappa "sköt" åtta personer och dödade tre stycken. Han fortsatte sina studier i åttan och nian och blev alltmer tillbakapressad av sina föredetta kompisar och även lärarna verkade hata honom. 1978 gick han ur grundskolan och skulle till hösten starta gymnasieutbildningen där han valde estetisklinje. Under sommaren flyttade dom till en förort till NewYork och dom skaffade en sommarstuga uppe i Alaska. Erich bodde där hela sommaren tillsammans men sin syster och hennes man (som är marinkårssoldat). Där repade han mod inför gymnasiet och beslutade sig för att han fan inte skulle bli trampad på någongång mer. Han fick hjälp, kunskaper och framförallt träning av hans systers man. Han lärde sig handskas med pistoler och gevär och lärde sig att dessa saker är dom sista man ska ta till i en tvist. Han lärde sig grunderna i kampsporten Kommando och han lärde sig att använda kunskaperna vid rätt tillfällen. Han började gymnasiet i September 1979 efter att ha hoppat över ett år. Trakasserierna fortsatte men denna gången kunde han ge tillbaka men samma mynt. Han slutförde studierna 1982 och jobbade ett år som frilans journalist.
1983 försvann den helikopter han färdades i, under klart väder och 3 mil utanför LosAngeles. Inga spår hittades och polisen lade locket på utan att ens leta efter helikoptern.
Erich ska inte synastill fören 1995.


Hans far tog 1983 efter meddelandet om sonens "död" livet av sig, genom att under en förflyttning till en annan vårdanstalt sno till sig en väktares tjänstepistol och skjuta sig själv i huvudet.


Uppståndelsen om hans far grundas enligt myndigheterna på att hans far sköt ett antal personer. Men det är alldeles fel.
Under den kvällen 1976 gick bröllopet precis som det ska ända tills någon skriker. Att det är något på himlen. Ett UFO stannar 20-30meter över huvudena på sällskapet. Någon ringer till polisen som i sin tur ringer till en Nato bas i närheten. Samtalet tas på största allvar och en rikslarm går på alla Nato baser sedan man sett ett antal UFO:n flyga i riktning mot det område där familjen Teichmann bor.

Ett av UFO:na landar ute på en äng 100-150 meter från villan och 5 individer plus något slags fordon lämnar det. Dom går raka vägen mot villan och mot sällskapet som i halv panik stirrar på vad som komma skall. Utan ett ljud så skjuter en av individerna fem skott med någonting runt huvudet. Skotten träffar varsin person ur sällskapet. Resten får panik och springer mot villan. Erichs far hämtar en drilling ifrån jaktskåpet och laddar den. Utanför så lastas personerna som har blivit skjutna upp på fordonet. Erichs far öppnar köksdörren och skjuter med båda hagelpiporna (2x12gauge Buckshot) på en av individerna som är närmast, individen markerar träff genom att det kastas bakåt 3-4meter. Han skjuter kulskottet (.375 H&H Woodleight) i en av dom andra figurerna, individen markerar träff genom att dess överkropp trasas sönder och den kastas bakåt 2-3 meter. Dom resterande individerna springer under vild skottlossning tillbaka mot det UFO som landat. Skotten träffar inga personer men träffar väl, dörrlisten (Ett 5cm djupt och 10cm brett hål med svartbrända kanter), Trädgårdsstol (Ett av benen skjuts av, svartbrända kanter), Glasruta (krossas totalt, skottet träffar väggen 5cm djupt och 7.5 cm brett)
UFO:na flyger iväg enligt vittnesuppgift mot norr.
Nato styrkor anländer 5 minuter efter detta och dom startar med att hota alla till livet om detta kommer ut. Undersökningar av liken och skotthål påbörjas. Alla i församlingen förs tillbaka till Natobasen där timslånga förhör på börjas. Alla släpps ett dygn senare under villkoren att ingen talar om för någon att detta har skett. Alla vittnen har skrämts till tystnad utom Erichs far som två dagar efteråt ringer upp den lokala tidningen och berättar om sina upplevelser.
Dagen därpå när tidningen ger ut sin upplaga brinner hela tryckeriet ner till grunden. Och två män i svart kostym och solglasögon hämtar Erichs far och för honom till en sluten militär anstalt för psykiskt sjuka där han hålls i isolering och där han senare begår självmord.


Uppträdande

Under vissa situationer när andra skulle andra skulle få panik eller röja sina positioner till exempel i en strid så är han under alla omständigheter is kall och har situationen helt under kontroll.
För att han ska bli sådan krävs oftast en händelse (tex Beskjutning), saker med känslor innefattande(tex En person han känner befinner sig i uppenbar livsfara.) eller så kan han helt enkelt intala sig själv att det inte är människor han jagar. Han fortsätter att vara sådan ända tills alla är döda eller någon (på vår sida) hindrar honom. Efter en hård strid eller en mycket trängd situation så kan han, om man nu vill säga så "flippa ur". Han går antingen och sätter sig i ett hörn och talar inte och svarar ej på tilltal eller så förtränger han det genom att skämta bort det eller trakassera någon person som han vet inte tycker om honom eller som han inte tycker om. I vissa fall före eller under en strid så kan han bli helt ursinnig om han inte får det som han vill ha det eller om någonting går fel. I värsta fall ger han sig inte fören han har löst problemet. Om det är en person, till personen ger sig eller tills personen är nerklubbad, avsvimmad eller Död.
När han inte "Jobbar". Vardagen så är han lugn, hjälpsam, trygg och oftast på mycket bra humör. Ibland händer det att han retar sig på något och han skämtar då oftast bort det. Han kan i vissa fall ha svårt att handskas med människor. Och ibland kan han se ut att ha mycket att tänka på. Men minsta misstanke om att han är förföljd eller att han eller någon är i fara så ändras allt mycket snabbt och han blir totalt koncentrerad på hotet.

Hans mor som lever i samma villa i en förort till NewYork som 1987 heter Christel Wegener.
Hans far som 1983 begick självmord hette Heyne Wegener.
Hans syster (Johanna Narasnek, fd Johanna Wegener)som nu bor i Florida i en stad som heter Fort Lauderdale lever fortfarande tillsammans med sin man (Bill Narasnek) och dom har två barn John och Liz Narasnek. Alla nu levande släktingar inom familjen Wegener innefattande hans syster och hennes man, hans mor, hans farmor (Gretel Wegener) som bor i Hamburg (Tyskland, man kan säga att alla i hans närmaste släkt som var med den kvällen 1976 i huset utanför Hamburg, alla vet att Taz har kommit tillbaka och vad han har jobbat med.
Han har två vänner från Alpha-15 som båda var med i avslöjandet mot Aut och Us-Military. Dessa lever ännu och dom är båda lika eftersökta och jagade av dom (hjärntvättade fyllbollarna) eller som dom egentligen kallas "Hunters".

Ellen Moulden kom till Alpha-15 samma år som Taz kom dit. Och med lite tiggande hos vissa ödmjuka överordnande lyckades dom efter två års utbildning (Både fysisk och psykisk) ta sig till samma Standby-team (Bravo-12). Där dom förenades tillsammans med ytterligare två personer (Shannon Miller och Chip Beck). Dom fyra gjorde tillsammans 142 utryckningar till olika ärenden och platser ute i världen.
1993 så fick Ellen Moulden tag på en hel del information "som hon inte skulle få tag på". Hon visar upp den för resten av gruppen och dom beslutar sig för att använda den mot "The Boss" inom Aut (ingen vet vem denna person är). Dom lämnar informationen till pressen och sen sticker dom till Taz sommarstuga i Alaska. Dom som får informationen dör alla inom 9 timmar och inga fakta läcker ut. Under det följande året så flackar dom runt i världen, bla i Australien. Ända tills...
Den 3 mars 1994 så får Shannon Miller besök av två män i svart. Hon hittas aldrig och det blir ingen polisutredning.
Dom tre som är kvar splittrar uppsig och dom försöker ensamma fly undan.
Taz hade ingen aning om att Ellen levde förren hon hittade honom på hotellet.
Han vet ej om Chip Beck lever eller om han har försvunnit för gått.
Taz har två saker han vill reda ut, vem "The Boss" är och var Chip Beck och Shannon Miller är och om dom är döda, hur dom dog och vem som dödade dom.

Vad Taz tycker om olika personer.

Peter Ljungstedt
Alldeles för oerfaren för att vara en pålitlig partner i strid.
Men förutom det en riktig hygglig prick. Frågan är om man kan lita på honom.
Han är ju ingen person som skulle dö för en hemlighet.

Damon Spring
Mitt första intryck: Ung liten skit, borde hålla sig till sina studier.
Ack vad man kan bedra sig om vissa personer. En jävel på att slåss men har
för hett temprament i vissa fall. Psss Han är nog inte mogen ännu. Nog snackat om det.
Gillar brudar och han har något som jag saknar. Han kan hantera männinskor på
ett bra sätt. Är nog inte helt pålitlig endå.

Philpott
Denna person gillar jag. Han vet nog en hel del. Kan nog ta reda på en hel del
om vissa saker jag vill veta. Jag måste komma ihåg att fråga honom någon dag.


Sandra Anderson
Mitt första intryck: Vart fan har dom hittat henne. Foto modell ??
Inga problem här alltså, pålitlig? Jag tror det i alla fall.
Hon vet vad hon gör, i vissa fall med iskall precision.
Kan vara till stor hjälp.


Zev Barak
Veteran, pålitlig så det förslår. Men otur hade han inte ont om.
Jävla synd att han blev förlamad.

Jag hann inte träffa honom så mycket, tyvärr.
Han försökte hjälpa mig att mosa ner dom där fyllbollarna.
Jag är förbaskat tacksam för det.
Måste besöka honom snart.


Harrison Beckford
En cool kille, gillade flygplan (Jag med).
Han sparkade skiten ur dom snedögda fanskapen under Europa krisen.
Flög en A-10 (Skulle jag vilja flyga).
Druttade ner för en skorsten under strid mot "Hunters".
En till kille med en massa otur.
Inte elakt sagt, men han skulle nog ha hållt sig till att spränga T-72:or.
Vet ej vart han är, han dog nog av sina skador.


Gabriel Lee
Denna kille e ganska lustig. Hans psyke är nog inte det bästa
och han kan få försig saker ibland, som inte e speciellt bra alla
gånger. Han kan hantera sina vapen med en häftig precision.
Jag vet ej vad jag tycker om denna person,
avatar
Taz

Antal inlägg : 36
Join date : 11-07-26

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet